Visie Dinkelland Dierenartsen

Als startende onderneming is het allereerst belangrijk om alle basiszaken op orde te hebben. Daarnaast is het echter ook belangrijk om vooruit te blijven kijken. Waar willen we heen en wat willen we uitstralen als praktijk?

Doel & uitstraling

Hoewel de praktijk in vrij korte tijd is opgericht, staat het doel van een ideale landbouwhuisdierenpraktijk toch al langere tijd in ons hoofd beschreven. Allereerst staan onze klanten altijd voorop. Immers, zonder klanten geen praktijk. Voor een goede stabiliteit is het belangrijk dat veehouders een gezonde toekomst tegemoet kunnen zien. Uiteraard is dit van veel dingen afhankelijk, zoals onder andere de steeds maar strengere regelgeving, waarop ook wij helaas weinig invloed hebben. Waar wij wel ons steentje aan bij kunnen dragen is de gezondheid van de veestapel. 

Door de focus op preventieve gezondheidszorg houden we samen de dieren gezond, waardoor het bedrijf optimaal kan draaien en een goed economisch resultaat kan worden behaald. Dat we dit samen met onze veehouders doen en hierin makkelijk benaderbaar zijn maakt het verhaal compleet. Het sociale aspect vinden wij namelijk net zo belangrijk als de puur veterinaire zaken. 

Ons doel is dan ook: samen op naar een gezonde, prettige toekomst! Een mooie stip aan de horizon.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring