Samenwerking

Samen sta je sterker dan alleen. Bovendien is het fijn én nuttig om regelmatig met collega’s te kunnen overleggen. Dit is dan ook de reden dat wij verscheidene samenwerkingen hebben.

Dierenkliniek Oldenzaal-Losser en Dierenartsenpraktijk Tubbergen

Met Dierenkliniek Oldenzaal-Losser (DKOL) hebben wij vanaf het begin een goede samenwerking opgezet. We staan elkaar als twee zelfstandige praktijken bij wanneer het druk is en hebben goed overleg over zowel veterinaire als niet-veterinaire zaken. Met dit eveneens jonge en enthousiaste team als partner hebben we een toekomstgerichte samenwerking waarmee we nog lang de beste zorg aan alle klanten kunnen leveren. Per 1 mei 2022 vullen we samen met Dierenkliniek Oldenzaal-Losser de diensten in. En sinds 1 januari 2024 neemt Dierenartsenpraktijk Tubbergen ook deel aan de spoeddienstregeling. Door deze samenwerking hebben we specialisten voor alle diersoorten in huis. Buiten kantooruren kun je de vakkundige collega’s van DKOL en DAP Tubbergen dan ook tegenkomen op je bedrijf. Met betrekking tot de gezelschapsdieren verbinden wij je buiten kantooruren door met de gezelschapsdierenartsen van Dierenkliniek Oldenzaal-Losser of het Dierenziekenhuis Oldenzaal, afhankelijk van het dienstrooster. Maak hiervoor in het keuzemenu aan de telefoon de keuze voor de juiste diersoort. Voor (niet-)veterinaire vragen of het klaarzetten van medicijnen zijn wij 24/7 bereikbaar via optie 3 in dit keuzemenu.

Noabervets

Een tweede samenwerking is met de coöperatie Noabervets. Dit is een coöperatie tussen twintig dierenartsenpraktijken met meer dan honderd dierenartsen in Oost Nederland. Noabervets kenmerkt zich door een grote club professionele dierenartsen, die allemaal hun eigen kennis, kunde en ervaringen hebben. Dit wordt met elkaar gedeeld en gebundeld tijdens bijeenkomsten. Daarnaast wordt de inkoop van medicijnen gezamenlijk vorm gegeven, om ook voor onze veehouders scherpe prijzen te kunnen hanteren.

De praktijken die bij Noabervets zijn aangesloten zijn zelfstandige en onafhankelijke praktijken. Dit past goed bij onze visie. We willen de juiste keuzes maken in het belang van het dier en de eigenaar.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring