wendy voor de koeien

Hoi, ik ben Wendy ter Keurs, 43 jaar geleden geboren en getogen op het Stift in Weerselo. Opgegroeid op een woonboerderij omringd door schapen, kippen, pony’s, katten en een Duitse Herder. Dol op dieren ben ik mijn hele leven al. Na de HAVO werd ‘ik wil iets met dieren doen’ wat concreter toen ik de opleiding paraveterinair ging volgen aan het huidige Aeres in Barneveld. En dat was een goede keus; wat een leuk vak! Tijdens mijn opleiding erg genoten en veel geleerd tijdens mijn stages bij Dierenkliniek Almeloord en Dierenartsenpraktijk Tubbergen. Ook een fantastische ‘schapen-stage’ op Urk gehad. Na het behalen van mijn diploma in 2000 kon ik vrij snel aan de slag bij Dierenartsenpraktijk Noord Oost Twente. Hier heb ik precies 21 jaar met veel plezier gewerkt. Veel vaardigheden opgedaan, samen mogen werken met leuke mensen en fantastische klanten met hun huisdieren mogen helpen. Helaas werd deze praktijk, geheel onverwachts, per 1 november 2021 verkocht aan een investeringsmaatschappij. Aangezien deze keten-vorming niet past bij mijn beeld van diergezondheidszorg, heb ik besloten een andere weg te bewandelen. Samen met mijn huidige collega’s heb ik de sprong gewaagd en zijn we onze eigen dierenartsenpraktijk gestart. En wederom blijkt dit een ontzettende goede beslissing! Vanaf de start van Dinkelland Dierenartsen op 1 februari 2022 hebben we een ontzettend leuke en trouwe klantenkring mogen verwelkomen. Met ons, nu nog, kleine team kunnen we onze eigen koers varen en vorm geven aan onze eigen ideeën over diergezondheidszorg en alles daaromheen.

In mijn privé leven ben ik al ruim 23 jaar gelukkig met mijn partner Jeroen. We hebben al in verschillende plaatsen in het prachtige Twente mogen wonen; Oldenzaal, Rossum, Weerselo en sinds 2016 in Denekamp, met een prachtig uitzicht op de Borgelink molen. Samen zijn wij de trotse eigenaren van Dwergpinscher Muppet. En in onze tuin huppelen 2 konijnen: Prepper en Pinot Gris. Verder houd ik van shoppen met mijn beste vriendin, reizen, creatief bezig zijn en Netflixen.

Ik hoop je graag te ontmoeten in onze praktijk of wellicht komen we elkaar tegen in ‘n doarp!

Wendy ter Keurs
Wendy ter Keurs DD
Wendy ter Keurs

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring