Thijs Koekkoek dierenarts

32 jaar geleden geboren en  opgegroeid in Lemelerveld, vlak naast de parel van Salland, liggen mijn roots niet al te ver van het mooie Twentse land vandaan. Ik hoefde na mijn opleiding in Utrecht dan ook niet lang na te denken toen mij een baan als dierenarts werd aangeboden in Denekamp. Na er de nodige jaren met plezier te hebben gewerkt, werd geheel onverwachts de praktijk verkocht aan buitenlandse investeerders. De beloofde plek als mede-ondernemer was plots weggenomen. Voor mij was dit het punt om verder te kijken naar de mogelijkheden om zelf ondernemer te worden. 

Op 1 februari 2022 heeft dit geleid tot de oprichting van Dinkelland Dierenartsen, eveneens in het mooie Denekamp. In deze onafhankelijke dierenartsenpraktijk kan ik samen met mijn collega’s al mijn energie stoppen in het verbeteren van de diergezondheid bij onze klanten. De focus ligt hierbij op het preventieve aspect, waarbij mijn interesses uitgaan naar vruchtbaarheid en voeding. Het grootste gedeelte van mijn tijd wordt besteed aan rundveebegeleidingen en de gezondheidszorg bij melkvee. Daarnaast actief als geborgd varkensarts en beschikbaar voor de gezondheidszorg van schapen, geiten en niet te vergeten de vleesrunderen.

Doordat ik in mijn jeugd fanatiek paard heb gereden, ligt mijn persoonlijke interesse nog steeds bij de paardensport en -fokkerij. Je kunt me hier dan ook regelmatig tegenkomen, als vliegende keep naast onze paardenarts Tobia.

De samenwerking met de collega’s van Dierenkliniek Oldenzaal-Losser en Dierenartsenprakijk Tubbergen maakt dat we binnen een fantastisch team kunnen overleggen, samenwerken en optimaliseren, zodat we onze zorg steeds verder kunnen verbeteren. Precies waar de diergezondheidszorg mijns inziens naartoe moet. 

Ik hoop dit werk nog vele jaren met veel plezier te mogen voortzetten samen met onze fantastische schare klanten. 

Thijs Koekkoek dierenarts
thijs met paard
Thijs Koekkoek dierenarts

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring