Over ons

Sinds 1 februari 2022 is Dinkelland Dierenartsen een gevestigde landbouwhuisdierenpraktijk in Denekamp. Met veel plezier en enthousiasme staan we 24/7 voor je klaar om dieren beter te maken maar nog veel belangrijker: gezond te houden.

Onze vorige werkgevers besloten plots om de praktijk aan buitenlandse investeerders te verkopen. Dit heeft ons doen beslissen een andere weg te gaan bewandelen. De toekomst die ons was voorgespiegeld werd door de verkoop ruw verstoord én ons werd de reeds toegezegde mogelijkheid ontnomen om zelf ondernemer te worden. 

Waar wij in ons dagelijks werk veel te maken hebben met ondernemers (de veehouders), vinden we het belangrijk om zelf ook ondernemer te zijn. Daarom hebben we de keuze gemaakt om zelf een eigen onderneming op te starten en voilà: Dinkelland Dierenartsen is een feit.

Resultaat en plezier combineren

Met een achtergrond in de koeien, varkens, schapen en paarden en opgegroeid op het platteland hebben we veel affiniteit met onze klanten. Dit gecombineerd met de opgedane kennis door allereerst onze opleidingen, de nodige nascholingen én een gezond stukje boerenverstand maakt dat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen.

Daarnaast genieten wij elke dag van de samenwerking: binnen onze praktijk, met de dieren en natuurlijk met de veehouders. Voor ons is dit dan ook de ultieme opzet: resultaatgericht werken en dit combineren met een stukje passie!

Dinkelland Dierenartsen