Over ons

Dinkelland Dierenartsen is een gevestigde dierenartsenpraktijk in Denekamp. Wij zijn zelfstandig ondernemer, om te kunnen anticiperen op ontwikkelingen en behoeften vanuit de diereigenaar. Onze klanten ontvangen een stabiele 24/7 service. Daarbij zetten we ons in om dieren in noord oost Twente beter te maken maar nog veel belangrijker: gezond te houden.

Door de focus op preventieve gezondheidszorg houden we samen de dieren gezond. Hierdoor kan een bedrijf optimaal draaien en een goed resultaat worden behaald. Dat we dit samen met onze klanten doen en hierin makkelijk benaderbaar zijn maakt het verhaal compleet. Het sociale aspect vinden wij namelijk net zo belangrijk als de puur veterinaire zaken. Dit doen wij met een enthousiast team dat ervaring en affiniteit met koeien, paarden, schapen en varkens heeft. Gecombineerd met de opgedane kennis door allereerst onze opleidingen, de nodige nascholingen én een gezond stukje boerenverstand maakt dat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen.

Daarnaast genieten wij elke dag van de samenwerking: binnen onze praktijk, met de dieren en natuurlijk met onze klanten. Voor ons is dit dan ook de ultieme opzet: resultaatgericht werken en dit combineren met een stukje passie!

Onafhankelijk – Gedreven – Betrokken

Dinkelland Dierenartsen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring