Over ons

Sinds februari 2022 is Dinkelland Dierenartsen een feit: een nieuwe dierenartsenpraktijk in Noord Oost Twente. Ons enthousiaste team, bestaande uit 2 dierenartsen en 2 paraveterinairen, werkt met veel plezier vanuit onze dierenartsenpraktijk aan de Krabbendijk in Denekamp. 

Wij behandelen zowel gezelschapsdieren, als paarden en landbouwhuisdieren. Als onafhankelijke dierenartsenpraktijk willen wij graag eerlijke zorg verlenen. Goede geneeskunde en betrokkenheid bij onze patiënten en hun eigenaren zijn onze speerpunten.
Als zelfstandig ondernemer kunnen wij anticiperen op ontwikkelingen en behoeften vanuit de veehouder. Door samenwerking met 2 klinieken in Oldenzaal ontvangen onze klanten een stabiele 24/7 service. Daarbij zetten we ons in om dieren in Noord Oost Twente beter te maken maar nog veel belangrijker: gezond te houden. Door de focus op preventieve gezondheidszorg houden we samen de dieren gezond.
Wij vinden het het fijn wanneer onze klanten genieten van hun paard of huisdier. Een gezond dier is immers een gelukkiger dier. Voor veehouders betekent dit dat hun bedrijf optimaal kan draaien en een goed economisch resultaat kan worden behaald.
Dat we dit samen met onze klanten doen en hierin makkelijk benaderbaar zijn maakt het verhaal compleet. Het sociale aspect vinden wij namelijk net zo belangrijk als de puur veterinaire zaken. Dit doen wij met een enthousiast team dat ervaring en affiniteit met zowel gezelschapsdieren, als paarden en landbouwhuisdieren heeft. Gecombineerd met de opgedane kennis door allereerst onze opleidingen, de nodige nascholingen én een gezond stukje boerenverstand maakt dat wij onze klanten optimaal kunnen bedienen.

Daarnaast genieten wij elke dag van de samenwerking: binnen onze praktijk, met de dieren en natuurlijk met onze klanten. Voor ons is dit dan ook de ultieme opzet: resultaatgericht werken en dit combineren met een stukje passie!

Onafhankelijk – Eerlijk – Vakkundig

Dinkelland Dierenartsen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring