Laatste nieuws: Rundvee

Laatste nieuws: Schapen & geiten

Rundvee

Wat is er nu mooier dan een goedlopend melkveebedrijf? Of wat te denken van een gezond koppel zoogkoeien met kalveren in de weide op een mooie voorjaarsdag?

De (preventieve) zorg voor rundvee is een belangrijke tak binnen onze praktijk waarin we veel expertise hebben. Expertise die we graag aanwenden om samen met onze veehouders en andere erfbetreders de bedrijfsvoering te optimaliseren.

Benieuwd op welke fronten wij je kunnen ondersteunen? Kijk dan snel verder op de rundvee pagina door hieronder te klikken.

Schapen & geiten

Of je nu professioneel of voor de hobby schapen houdt, in beide gevallen kunnen wij je ondersteunen om je dieren gezond te houden of te behandelen bij ziekte.

Vaak wordt er pas een dierenarts ingeschakeld wanneer een schaap al ziek is. Maar wist je dat er ook veel mogelijkheden zijn om te voorkomen dat het zover komt? Wij kunnen je hierin adviseren. Voor jou een gezond schaap, voor ons een tevreden klant.

Klik hieronder voor meer informatie.

Varken

Preventie is het sleutelwoord voor een gezond varkensbedrijf. Het samen bepalen van de juiste strategie is het hoofddoel van de bedrijfsbegeleiding die wij bieden.

Of het nu gaat om een vermeerderaar of vleesvarkenshouder, voor een goedlopend bedrijf is het essentieel dat de dieren gezond zijn én blijven. Structurele bedrijfsbegeleiding en nauw contact met experts en laboratoria behoort tot onze portfolio. Regelmatig onderzoek en tijdig ingrijpen is hierdoor mogelijk.

Klik hieronder om meer te weten te komen over alles wat wij kunnen bieden om ook jou varkens gezond te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring