FAQ

Nee. Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar via het nummer 0541-798001. Wanneer je dit nummer belt krijg je een keuze-menu te horen. Kies je hierbij voor optie 1, dan wordt je buiten kantooruren of in het weekend doorverbonden met de dienstdoende arts. Gezien onze samenwerking met Dierenkliniek Oldenzaal-Losser kan dit in de dienst dus ook een arts van deze praktijk zijn. Wij verzoeken je deze optie te kiezen voor het doorbellen van spoedjes of andere visites. Kies je voor optie 2, dan wordt je altijd (dus ook buiten kantooruren) doorverbonden met Dinkelland Dierenartsen. Zo kunnen we je snel van dienst zijn voor bijvoorbeeld het klaarleggen van medicijnen.

Wil je niet perse telefonisch contact maar bijvoorbeeld alvast medicijnen bestellen voor de volgende dag? Dit kan via onze WhatsApp service (zie de Whatsapp button rechtsbovenaan de pagina).

Voorlopig ligt onze focus op de landbouwhuisdieren. Wellicht dat we je in de toekomst ook van dienst kunnen zijn met de zorg voor de gezelschapsdieren, dus houdt onze website en Facebook pagina in de gaten. Ben je op dit moment zorg nodig voor je huisdier of wil je simpelweg een afspraak maken voor de jaarlijkse controle? Dan kunnen wij je doorverwijzen naar het zeer kundige team van Dierenkliniek Oldenzaal-Losser, die 24/7 voor je klaarstaan.

Om te lezen waarmee wij je (per diersoort) van dienst kunnen zijn, verwijzen wij je door naar de diersoort-specifieke pagina’s. Hierin kun je in de basis lezen wat wij je te bieden hebben. Natuurlijk zal er in veel gevallen gevraagd worden om bedrijfsspecifieke zaken, schroom niet om hiervoor contact op te nemen. Wij helpen je graag verder!

Nee. Wij vinden het belangrijk dat een dierenarts onafhankelijk is om objectief de beste zorg aan elk dier en elk bedrijf te kunnen leveren. Daarnaast werken wij de hele dag met ondernemers (de veehouders), waardoor we het belangrijk vinden om zelf ook ondernemer te zijn. Zo begrijp we onze klanten en kunnen we middels een goede samenwerking de beste zorg leveren. De beste zorg mag nooit worden beïnvloedt door gestelde omzet-targets, het dier staat voorop! Bovendien vinden we korte lijntjes en het ‘lokaal houden’ van onze werkzaamheden een belangrijk doel. Om dit te bekrachtigen hebben wij ons ook aangesloten bij de Noabervets, een samenwerkingsverband van onafhankelijke dierenartsenpraktijken: voor een goede samenwerking, kennisoverdracht/nascholing en een goede inkoop voor de optimale zorg voor je dier en je veestapel.

Nee. Voor spoedgevallen of het doorbellen van (dringende) visites verzoeken we je om dit altijd telefonisch door te geven. Via de Whatsapp button rechtsboven op de pagina kun je tijdens kantooruren Whatsappen met de praktijk. Handig om medicijnen te bestellen of niet-dringende zaken te bespreken. Tevens kunnen er via deze weg of via de mail foto’s worden doorgestuurd indien nodig. Onderaan de pagina staat in de footer ons e-mailadres en de button om snel naar onze Facebook-pagina te gaan. 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring