Vacature Dierenarts Landbouwhuisdieren en/of Gezelschapsdieren

Groei je met ons mee?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega rundvee- en/of gezelschapsdierenarts, met affiniteit voor paarden voor 16 tot 24 uur (meer uren in overleg mogelijk)

Onze jonge, zelfstandige, gemengde praktijk ligt in Denekamp, omringd door het prachtige Twentse coulisselandschap. Bedrijfsbegeleiding bij melkvee is een belangrijk onderdeel binnen onze praktijk. Daarnaast verlenen wij eerstelijns zorg aan gezelschapsdieren en paarden. Wij beschikken o.a. over echo, gasanesthesie- en beademingsapparatuur, laparoscoop, eigen lab, etc. Ons team bestaat uit 2 dierenartsen en 2 paraveterinairen. We hebben een prettige samenwerking met meerdere zelfstandige buurtpraktijken, waarmee we ook een gezamenlijk dienstrooster hebben. Het contact met onze klanten is persoonlijk en laagdrempelig.

Wij zoeken:

  • Een gedreven collega die past binnen ons team, waar samenwerking, collegialiteit en vooruitstrevendheid hoog in het vaandel staan.
  • Iemand met flexibiliteit en bereidheid om mee te draaien in ons gunstige dienstrooster (LBH/Paard en gezelschapsdieren gescheiden)
  • Ervaring is geen vereiste

Wij bieden:

  • Een vriendelijke en ondersteunende werkomgeving. Wij staan graag voor elkaar klaar.
  • Een arbeidscontract van, vooralsnog, 16 tot 24 uur per week. Wanneer onze praktijk groeit, kunnen deze uren snel uitgebreid worden. In overleg is veel mogelijk. Salariëring conform CAO en werkervaring.
  • De kans om te groeien en jezelf te ontwikkelen; verschillende nascholingsmogelijkheden (bijvoorbeeld via NoaberVets) en intercollegiaal overleg.
  • Een vriendelijke klantenkring, hier bestaat nog echt Twents noaberschap.
  • Een ingerichte dienstauto behoort tot de mogelijkheden.

 

Ben jij een enthousiaste en gedreven dierenarts die klaar is om een sprong te wagen in een jonge, groeiende praktijk? Zoek niet verder! Wij zitten ‘in de lift’ en zijn op zoek naar een nieuwe collega om ons hechte team te versterken.

Wil je meer weten over onze vacature? Bel 0541-798001

Of solliciteer direct; stuur je CV en motivatie naar info@dinkellanddierenartsen.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring