Schouder aan schouder met de veehouder!

Woensdag 22 juni, grootse landelijke protestactie tegen de ongekende stikstofplannen. Zaak dat de gepresenteerde plannen van tafel gaan en er eens werkelijk goed naar deze materie wordt gekeken. Het kan toch niet zo zijn dat de agrarische sector zonder blikken of blozen wordt uitgeroeid… Stuk voor stuk hardwerkende mensen die het allerbeste voorhebben met hun vee én de natuur. De hoogste tijd om eens écht te gaan kijken naar een constructieve oplossing, waarbij er aandacht wordt geschonken aan het bestaansrecht en de toekomst van onze zeer gewaardeerde veehouders.

Omdat de zieke dieren helaas geen rekening houden met deze dag konden wij ons niet aansluiten bij de landelijke bijeenkomst in Stroe. Ruurd Tigchelaar heeft namens ons de honeurs waargenomen. Om toch ons medeleven en de steun aan onze veehouders uit te spreken hebben we ons spandoek samen met Dierenkliniek Oldenzaal-Losser opgehangen boven de A1 in beide richtingen. Schouder aan schouder met de veehouder. Dit is waar wij voor staan en samen zullen we strijden voor een mooie toekomst!

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring