Save the date: Boerenavond 2023

15 maart aanstaande is het weer zover: onze jaarlijkse boerenavond. Dit jaar organiseren we samen met Dierenkliniek Oldenzaal-Losser, Dierenartsenpraktijk Tubbergen en DAP L.E.O. onze jaarlijkse boerenavond. Naast een informatieve invulling van de avond over luchtwegproblemen bij melkkoeien en het jongvee is de avond tevens bedoeld als kennismaking tussen veehouders en dierenartsen van de verschillende praktijken. Onder het mom van goed ‘Noaberschap’ werken we samen op het gebied van kennisuitwisseling en praktische ondersteuning. Zo kunnen we samen als onafhankelijke praktijken onze veehouders van de beste zorg voorzien. Wij vinden het belangrijk om toegankelijke zorg te kunnen bieden, waarbij korte lijntjes en persoonlijke aandacht voorop staan.

Aangezien er op 15 maart ook gestemd kan worden voor de provinciale verkiezingen, zullen we rechtstreeks verslag doen van de exitpoll, zodat je dit niet hoeft te missen! Geen reden dus om deze avond over te slaan. We hopen dat onze klanten ook volop vertegenwoordigd zullen zijn op deze informatieve én gezellige avond, aanmelden kan via de app, telefonisch of door een mail te sturen naar info@dinkellanddierenartsen.nl. Tot de 15e!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring