Onze eerste stagiaire!

In een nieuwe praktijk doe je veel dingen voor de eerste keer. Zo hebben we nu ook onze eerste stagiaire: Sanne Molendijk. Hieronder stelt zij zichzelf even voor:

Hoi, mijn naam is Sanne Molendijk. Ik ben 21 jaar oud en samen met mijn ouders run ik een melkveebedrijf in Lattrop-Breklenkamp. Ik studeer Agrarisch ondernemerschap aan de Aeres Hogeschool in Dronten. Voor mijn proeve in het derde leerjaar ga ik onderzoek doen naar vruchtbaarheid op melkveebedrijven. Tijdens mijn stage bij Dinkelland Dierenartsen richt ik mij met dit onderzoek op de gezondheid en vruchtbaarheid van koeien. Voor verschillende bedrijven stel ik een onderzoeksrapport op en breng de meest voorkomende problemen in beeld. Aan de hand daarvan schrijf ik een verbeterplan. Wie weet ontmoet ik jullie de komende tijd, ik kijk uit naar een fijne samenwerking en een leerzame periode.

Sanne is nog op zoek naar enkele bedrijven die de vruchtbaarheid op hun bedrijf willen verbeteren. Het aantal bedrijven dat aan haar onderzoek kan deelnemen is beperkt, dus mocht je hier interesse in hebben, neem dan contact op met de praktijk om te kijken wat er nog mogelijk is.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring