Jaaroverzicht 2022

Inmiddels zijn de eerste weken van 2023 alweer voorbij gevlogen. De hoogste tijd om even stil te staan bij het afgelopen jaar. Want wat een bewogen jaar was 2022 voor ons! Dinkelland Dierenartsen heeft op 1 februari een vliegende start gemaakt. Wij vinden het belangrijk dat diergeneeskundige zorg onafhankelijk is, lokaal blijft én dat er korte lijntjes zijn tussen dierenartsen, assistentes en klanten. Ons streven is om kwalitatief goede zorg voor een betaalbare prijs te leveren. We zijn dan ook enorm blij dat een grote schare aan klanten hier hetzelfde over denkt en het vertrouwen in ons heeft getoond. Hierdoor hebben we inmiddels een mooi klantenbestand weten op te bouwen waar we ons met plezier dagelijks voor inzetten.

Per 1 mei 2022 zijn we een samenwerking aangegaan met buurtpraktijk Dierenkliniek Oldenzaal-Losser. Door deze fijne samenwerking hebben we een optimalere verdeling van de spoeddiensten en zijn er altijd voldoende dierenartsen beschikbaar om zieke dieren te behandelen. Over en weer wordt er kennis en materialen uitgewisseld om telkens maar weer verder te optimaliseren. Zo zorgen we er voor dat ieders kennis up-to-date blijft. Ook met collega Leo Eshuis wordt er samengewerkt. Zo kan Leo nog het nodige werk doen waar hij van geniet, maar kunnen wij naar behoefte bijspringen. Verder onderhouden we ook goede contacten met Dierenartsenpraktijk Tubbergen. Stefan Bollen, de zoon van eigenaren Paul Bollen en Bernadette Austie, is pas afgestudeerd als dierenarts. Wij bieden Stefan de ruimte om af en toe met ons mee te kijken, zodat hij ervaring op kan doen en zich verder kan ontwikkelen als dierenarts. Wij danken al onze buurtcollega’s voor de prettige samenwerking en hopen dit in de komende jaren alleen maar verder uit te breiden!

Dat 2022 niet alleen voor ons een bewogen jaar was moge duidelijk zijn. Gedurende het gehele jaar was er dagelijks wel een nieuwsbericht over de zogenoemde stikstofcrisis te vinden. Ook in 2023 is er voor veehouders nog veel onduidelijkheid over de verdere ontwikkelingen op dit gebied. Gepassioneerde veehouders met familiebedrijven die niets liever doen dan de beste zorg leveren aan hun dieren, met een prachtig eindproduct als resultaat, wordt een onzekere toekomst voorgespiegeld. Ook wij volgen de nieuwsberichten omtrent de ontwikkelingen rondom stikstof en zien dagelijks wat voor impact dit heeft op onze klanten.

Om niet te blijven hangen in het negatieve, was er afgelopen jaar ook positief nieuws binnen onze praktijk. Dierenarts Tobia Blanken-Vossebeld heeft zich bij het team aangesloten en daarmee staat er nog een vakkundige dierenarts voor onze klanten paraat. Per 1 januari draait zij ook mee in de spoeddiensten. Wij zijn erg blij met deze geweldige uitbreiding!

Voor het komende jaar kijken we weer met een frisse blik de toekomst tegemoet. We willen onze dienstverlening nog verder uitbreiden en ons blijven ontwikkelen. Dit willen we samen doen met onze gewaardeerde klanten, dus laat ons weten wat er goed gaat maar nog belangrijker, wat kan er beter? Mocht je vragen hebben, verbeterpunten zien of mocht er vraag zijn naar extra diensten, laat het ons weten! Samen kunnen we streven naar het beter maken van de dieren maar belangrijker nog, voorkomen dat zij ziek worden. Preventie loont!

Bevoorrecht om ook dit jaar weer voor jou en je dieren klaar te mogen staan, namens het team van Dinkelland Dierenartsen bedankt voor het vertrouwen.

Wendy ter Keurs

Tobia Blanken-Vossebeld

Thijs Koekkoek

 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring krijgt op onze website. Bekijk Privacyverklaring